Vandaag is het dan zover, de laatste Superkombat World Grand Prix van het jaar vindt plaats en dit keer in Almere! Spektakel gegarandeerd met 19 A-partijen, waaronder enkele mooie affiches zoals Redouan Cairo vs. Ali Cenik en Brian Douwes vs. Catalin Morosanu. Vrijdag was R1N al in het Topsportcentrum in Almere om de sfeer te proeven en de persconferentie bij te wonen.

Internationale allure

Dat het gala internationale allure heeft, zien we al door de aanwezigheid van Eurosport en de Engelse introductie van de vechters. Ze worden allen op het podium geroepen voor de foto samen met promotor Eduard Irimia en special guest Remy Bonjasky. De staredown tussen voormalig professioneel rugbyer, politicus en Dancing with the Stars winnaar Catalin ‘The Carpathian Death’ Morosanu en Brian ‘Bad Ass’ Douwes belooft vuurwerk.

Tot slot volgt de weging die wordt aangevangen met de introductie van het nieuwe boek over Rayen ‘Tru Bala’ Simson. Schrijver Eddy de Prado spreekt zijn lof uit over de groot Muay Thai kampioen en deelt de eerste twee versies uit aan Rayen zelf en mede-organisator Milton Felter als grote fan.

R1N is vandaag in het Topsportcentrum aanwezig voor de verslaglegging van dit Hollands – Roemeense evenement.