Melvin Manhoef keert op 15 november,¬†twee¬†maanden na zijn knock-out overwinning op Doug Marshall, terug in de kooi. ‘No Mercy’ zal het tijdens Bellator 131 opnemen tegen de Amerikaan Joe Schilling.

Manhoef vs. Schilling

Bellator kondigde vrijdag aan dat Bellator 131 plaats zal vinden in het Valley View Casino Center in San Diego en dat Stephan Bonnar en Tito Ortiz de hoofdpartij voor hun rekening nemen. Daarnaast staat er ook een titelgevecht in het lichtgewicht op het programma tussen Will Brooks en Michael Chandler.

Manhoef rekende op 19 september in zijn Bellator debuut al in de eerste ronde op knock-out af met Doug Marshall. Voor Manhoef was het de 29e zege als professioneel Mixed Martial Artist.

De 30-jarige Schilling verwierf bekendheid door in 2013 het GLORY middengewicht toernooi op zijn naam te schrijven na overwinningen op Kengo Shimizu en Artem Levin. Als Mixed Martial Artist is hij minder succesvol. In 2008 verloor hij maar liefst drie van de vier partijen. Daarna richtte hij zich volledig op het kickboksen.