Badr Hari zal op donderdag 16 oktober tijdens de vierde editie van Global Fighting Championship in actie komen tegen een nog nader te bepalen tegenstander. Dat maakten Badr Hari en de organisator Prince Amir vandaag in een videoboodschap bekend.

“Hij is een social media kampioen”

Eerder vandaag was op R1N te lezen dat de partij tussen Badr Hari en de Fransman Patrice Quarteron van het programma was geschrapt. In onderstaande videoboodschap vertelt Amir dat het voor de ambiance van het evenement onverantwoord is om Hari het tegen Quarteron op te laten nemen.

“We hebben wat problemen gehad met het gevecht tussen Patrice Quarteron en Badr Hari. Ik wil een goede sfeer, een familiesfeer tijdens het evenement. Dit evenement kent geen leeftijdslimiet en moet daarom een veilige plaats zijn,” zei Amir.

“Wat meneer Quarteron betreft. Als kickbokser is hij erg onprofessioneel. Als je met iemand problemen hebt, dan is dat geen reden om van alles te roepen. Het is niet goed voor de sport en niet goed voor de samenleving van Dubai. Er zijn in het verleden weleens opstootjes geweest tijdens evenementen en dat kan ik niet gebruiken in de GFC.”

Badr Hari vindt het jammer voor de fans dat het gevecht tegen Quarteron geen doorgang kan vinden, maar belooft spektakel.

“Ik kom morgen gewoon in actie. Patrice roept veel dingen over me. Dat interesseert me niets. Ik heb al vaker met dat soort clowns te maken gehad. Hij is een social media kampioen. Hij praat teveel, maar doet weinig in de ring.”

“Morgen zal ik het niet tegen hem opnemen. Het is jammer dat dit gevecht niet doorgaat. Het had een goed gevecht kunnen zijn en de mensen keken er echt naar uit. Maar ik ben klaar voor iedereen die ze tegenover me zetten. Ik verkeer in topvorm en ben er klaar voor om morgen iemand knock-out te slaan. Ik beloof jullie dat ik morgen iemand knock-out zal slaan.”