Op zaterdag 7 februari organiseert RingFight Promotions in samenwerking met FightSensation een groots evenement in Eindhoven. Op het programma staan onder meer twee wereldtitelgevechten en een tiental partijen in de A-klasse.

Holzken vs. Blijd

Nieky Holzken en Jeremy Blijd zullen uitmaken wie zich W.F.C.A. wereldkampioen in de klasse tot 76.20 kilogram mag noemen. Voor de 30-jarige Holzken is het ruim twee jaar geleden dat hij voor het laatst op Nederlandse bodem vocht. Een unieke kans dus om ‘The Natural’ live in actie te zien. De 30-jarige kickbokser uit Helmond kwam op 21 december 2013 voor het laatst in actie. Destijds versloeg hij in het Ariake Coliseum in Tokio de Canadees Joseph Valtellini op knock-out.

Ismael Lazaar zal voor de eerste keer zijn Enfusion-titel in het super zwaargewicht op het spel zetten. Deze titel veroverde hij eerder dit jaar door in Londen de Brit Daniel Sam op knock-out te verslaan. Volgens de organisatie valt het niet mee een opponent voor Lazaar te strikken. “Er wordt op dit moment druk onderhandeld met zijn uitdager. Er staan overigens maar weinig atleten binnen de gevestigde orde te springen om het tegen Lazaar op te nemen,” aldus de organisatie.

Het programma is als volgt:

Enfusion Live Super zwaargewicht titelgevecht
Ismael Lazaar vs. TBA

W.F.C.A. wereldtitelgevecht 76.20 kilogram
Nieky Holzken vs. Jeremy Blijd

Ilias Bulaid vs. Edson Fortes
Fikri Ameziane vs. Christiaan Delgado
Khalid El Bakouri vs. Kamil Jemel
Hamza Ahnine vs. Ali Zoubai
Jaimy Duimelink vs. Mohammed Hamicha
Tommy Dieckman vs. Ilias Ennahachi
Sheena Widdershoven vs. Marieke Post
Dennis Stolzenbach vs. TBA
Ralf Blewanus vs. TBA