De uitkomst van de partij tussen Mickey Rourke (62) en Elliot Seymour (29) is vooraf afgesproken. De Daily Mail meldt dat de dakloze Seymour een fors bedrag heeft opgestreken om de steracteur in Moskou te laten winnen.

“Het gevecht was een grote grap”

Rourke verzekerde zich eind november in de tweede ronde van de overwinning door de jonge Amerikaan twee keer tegen het canvas te slaan. Volgens een familielid van Seymour hebben de promotors hem uitgebuit en was het één grote schijnvertoning.

“Al die krantenkoppen die beweren dat Mickey Rourke iemand heeft verslagen die de helft van zijn leeftijd is, vertellen niet het ware verhaal. Het echte verhaal is dat Seymour dakloos en wanhopig is, en dat hij waarschijnlijk weer op de straten moet leven wanneer hij terugkeert. De mensen hebben daar geen idee van.”

De Daily Mail sprak ook met iemand van de beroemde Wild Card Boxing Club die de beschuldigingen bevestigde.

“Elliot traint hier zo nu en dan. Hij is een professional. Dat betekent dat je hem betaalt om te verliezen. Het gevecht was een grote grap. Mickey moet ophouden met doen alsof hij zo goed is en verder gaan met acteren. Eigenlijk is het een schande. De stoten van Mickey zijn zo traag dat een kind ze kan ontwijken.”