World Fighting League presenteert met grote trots een uniek evenement in Nederland. Een evenement met de beste vechters uit de sport. Gedreven professionals en kampioenen, afkomstig uit verschillende organisaties, die zichzelf als doel gesteld hebben wereldkampioen te worden bij WFL.

WFL

Op zondag 12 april zullen er op 1 avond maar liefst 3 toernooien en 6 superbouts plaatsvinden in het fonkelnieuwe Sportcomplex Koning Willem-Alexander te Hoofddorp.

Op het programma staat:

Deelnemers 84 kilogram toernooi

Ibrahim El Bouni
Sem Braan
Hicham El Gaoui

De vierde deelnemer wordt door het publiek gekozen

Deelnemers 65 kilogram toernooi

Ilias Bulaid
Sergio Wielzen
Buray Bozaryilmaz
Zakaria Zougarry

Deelneemsters 56 kilogram toernooi

Ilona Wijmans
Lorena Klijn
Samantha van Doorn

De vierde deelneemster wordt door het publiek gekozen

Superbouts

Marino Schouten vs. Kenneth Susanna
Jeremy Blijd vs. Errol Koning

WFL wil met dit evenement een platform creëren waarbij (huidige en aankomende) talenten, naast het volgen van een opleiding, de vechtsport kunnen beoefenen. Naast het realiseren van hun ambities maken talenten ook nog eens kans op geldprijzen en het behalen van de eerste kampioenstitel van WFL, wat hun in staat stelt een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport. De tweede editie van het evenement staat gepland op 18 oktober 2015, met als doel het evenement uit te laten groeien tot een gerenommeerd platform voor de nationale (en internationale) vechtsport scene.

“Onze sport ontleent zijn kracht en waarde aan goede organisatie, betrouwbaarheid, goede matchmaking en sportiviteit, deelnemers die hun sport in positieve zin aan de buitenwereld tonen,” aldus de organisatie.

We richten ons op de liefhebbers en de kenners, maar ook op mensen die voor het eerst in aanraking komen met de sport. WFL wil met dit evenement laten zien dat deze fantastische sport voor iedereen toegankelijk is.

Tijd:

Zaal open: 13.00 uur
Aanvang: 14.00 uur