In een groen, wit, oranje, gekleurde TD Garden in Boston boekte Conor McGregor zondag onder luid gejuich zijn vijfde overwinning in de UFC. De 26-jarige Ier had geen kind aan Dennis Siver met wie hij binnen vijf minuten op technisch knock-out afrekende.

Obstakels

Met de overwinning verzekerde McGregor zich van een titelgevecht tegen José Aldo. Laatstgenoemde was vanuit Brazilië naar Boston afgereisd om het gevecht bij te wonen. Hoewel er eerder geruchten de ronde gingen om het titelgevecht tussen Aldo en McGregor in Dublin plaats te laten vinden, zoekt de UFC het dichter bij huis.

“We denken aan mei in Las Vegas. Er zijn veel obstakels als we voor Croke Park kiezen,” zei Dana White over het Ierse stadion gelegen in Dublin. “Onder andere de tijd, ze hanteren een avondklok. Je verliest 25 tot 30 procent van de pay-per-view opbrengsten omdat je in een ander land bent. En ik garandeer je dat het gaat regen. Ik ben geen meteoroloog, maar ik wed dat het gaat regenen. Ik zeg niet dat we het nooit gaan doen, maar we kiezen voor Vegas.”

Aldo en McGregor zullen het naar verluidt op 23 mei tijdens het Memorial Day weekend tegen elkaar opnemen.