Kimbo Slice en Ken Shamrock gaan op 20 juni de strijd met elkaar aan in het Scottrade Center in St. Louis. Dat heeft Bellator MMA donderdag aangekondigd.

Slice vs. Shamrock

Slice (41) en Shamrock (51) zouden in oktober 2008 al tegen elkaar gevochten hebben. Shamrock moest zich echter op de dag van het evenement terugtrekken vanwege een blessure die hij opliep tijdens de warming-up.

“Ik herinner me nog hoe opgewonden ik was toen het gevecht werd aangekondigd en hoe teleurgesteld ik was toen het uiteindelijk niet doorging,” zei Bellator president Scott Coker. “Ik ben blij dat we dit gevecht hebben kunnen bewerkstelligen, omdat ik weet dat deze jongens onafgemaakte zaken hebben.”

Slice, die werd geboren als Kevin Ferguson, stond in oktober 2010 voor het laatst in de kooi. Destijds verloor hij in Montreal op technisch knock-out van Matt Mitrione. Een jaar later stortte hij zich op een carrière als professioneel bokser. Hij bokste zeven wedstrijden die hij allemaal wist te winnen.

Evenals Slice behoeft ook Shamrock geen introductie. De voormalig UFC en King of Pancrase kampioen kwam in 2010 voor het laatst in actie, maar kondigde nooit zijn pensioen aan.