Alistair Overeem sprak onlangs zijn voorkeur uit om het in zijn volgende gevecht tegen Junior Dos Santos op te nemen. Zo noemde ‘The Reem’ Dos Santos de ‘gatekeeper’ van de zwaargewicht divisie en de meest voor de hand liggende tegenstander.

“Ik denk dat hij dan weer stil is”

Dos Santos is nog altijd herstellende van de blessures die hij overhield aan zijn zwaarbevochten overwinning op Stipe Miocic. De Braziliaan hoopt in oktober of november weer terug te keren, maar is er bang voor dat Overeem tegen de tijd dat hij volledig hersteld is geen interesse meer heeft.

“Deze jongen maakt me aan het lachen,” zei Dos Santos in een interview met The MMA Hour. “Hij weet dat ik geblesseerd ben en daarom zegt hij deze dingen. Hij zegt deze dingen alleen omdat hij weet dat ik op dit moment niet kan vechten.”

“Ik wil hem deze dingen horen zeggen wanneer ik weer 100 procent hersteld ben. Ik denk dat hij dan weer stil is. We zouden het twee keer tegen elkaar hebben opgenomen en twee keer ging het niet door omdat er met hem iets gebeurde.”