Als Oscar De La Hoya zijn nederlaag tegen Floyd Mayweather Jr. recht wil zetten dan is het nu zijn kans. Mayweather Jr. is bereid ‘The Golden Boy’ acht jaar na hun eerste gevecht een tweede kans te geven.

“Ik ben gestopt, gelukkig en tevreden en keer nooit meer terug”

De in 2009 gestopte De La Hoya zei onlangs in een interview met The Cruz Show dat er geen dag voorbij gaat dat hij niet aan een comeback denkt. Hij zei ook dat hij het alleen tegen de beste op wil nemen als hij terugkeert.

Mayweather Jr. is bereid zijn ongeslagen status op het spel te zetten tegen de inmiddels 42-jarige Amerikaan. “Ik heb gehoord dat Oscar een comeback overweegt. Als hij wil, kunnen we in september knallen. Hij zei dat hij een rematch wil. Als Oscar dat wil, kan hij het krijgen.”

De La Hoya is echter teruggekomen op zijn eerdere uitspraken en zal zich alleen bezig houden met zijn succesvolle bedrijf Golden Boy Promotions. ”

Dus Floyd wil mij nu een rematch geven. Ons eerste gevecht had een rematch clausule. De rematch moest binnen een jaar plaatsvinden. Hij ging na een jaar en 1 dag met pensioen. Ik ben gestopt, gelukkig en tevreden en keer nooit meer terug.”