De beroemde lichtstad Parijs staat vanavond in het teken van GLORY 28. De kickboksorganisatie strijkt voor de tweede keer in haar bestaan neer in Frankrijk.

“Hij is gevaarlijk met zijn hoge trappen”

Rico Verhoeven, de regerend kampioen in de zwaargewicht divisie, zal in de AccorHotels Arena trachten zijn wereldtitel succesvol te verdedigen tegen Mladen Brestovac. “Het wordt hoe dan ook een knalpartij,” zei Verhoeven tegen R1N. “Hij is gevaarlijk met zijn hoge trappen, maar daar hebben we een oplossing voor gevonden. Dat gevaar schakelen we uit.”

Dat Brestovac voor de titel mag vechten is enigszins opmerkelijk te noemen. De 32-jarige Kroaat vocht slechts twee keer voor GLORY en verloor zijn laatste partij op technisch knock-out van Benjamin Adegbuyi. Verhoeven deert het niet dat Brestovac voor de titel mag vechten. “De zwaargewicht divisie is inmiddels aardig uitgedund. Ik steek op dit moment overal met kop en schouders bovenuit. Ik wil de beste zijn in alles wat ik doe. Daar haal ik mijn motiviatie uit. Tegen wie dat is, maakt mij niets uit.”