Gökhan Saki kan niet wachten om terug te keren in de Octagon. In een interview met Ariel Helwani zei de gerespecteerde kickbokser dat hij dit jaar nog in actie wil komen.

MMA

Saki maakte op 23 september succesvol zijn rentree in het MMA. Hij versloeg Henrique da Silva al in de eerste ronde door hem met een linkse hoek tegen het canvas te slaan. Dit smaakt overduidelijk naar meer voor de 33-jarige vechtsporter. “Ik ben hard aan het trainen voor een gevecht. We zijn in gesprek over een nieuwe datum en ik kan niet wachten om in de VS in actie te komen. Ik heb dit al eerder geprobeerd. Ik hoop dit jaar nog een keer te vechten.”

De Nederlander van Turkse komaf ziet voor zichzelf een toekomst in de Verenigde Staten. “Ik ben van plan te verhuizen naar de VS. Ik denk dat ik naar Miami ga, omdat ik daar kan trainen met Selman Berisha. Als dit mogelijk is, gaan we dat doen. Er staat echter nog niets vast.”

Saki verwacht dat Amerika zijn carrière goed zal doen. “Voor mij is dat de plaats waar ik moet zijn. Ik zal veel gelukkiger zijn met mijn carrière als ik daar ben. Ik denk dat het goed is.”