Steve Suppan heeft een belangrijke stap gezet in zijn carrière als profbokser. De pugilist uit Vinkeveen heeft in Ierland getekend bij Red Corner Promotions.

Red Corner Promotions

Suppan heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract en heeft grootse plannen voor de toekomst. “Ons doel is om mijn naam in het Verenigd Koninkrijk te vestigen en na twee jaar voor een grote titel te kunnen boksen,” zei Suppan tegen R1N. “We willen eerste zeven tot acht partijen boksen en dan voor een Europese of internationale titel gaan. Ik ben blij dat er eindelijk mogelijkheden zijn om dit waar te kunnen maken.”

Andy Jennings, de manager van Red Corner Promotions, benaderde Suppan in september na zijn verloren gevecht tegen Karen Chukhadzhyan. Jennings zei dat hij onder de indruk was van Suppan, die slechts twee weken de tijd had om zich voor te bereiden op het gevecht om de jeugdtitel van de WBO.

Suppan heeft de eerste partij onder zijn nieuwe management al op de planning staan. Op 9 december bokst hij in The Big Lab in Amsterdam tegen Innocent Anyanwu.