Er heerst al lange tijd onduidelijkheid over de volgende stap van Conor McGregor. Trekt de Ier in zijn volgende optreden opnieuw zijn bokshandschoenen aan, of kiest hij ervoor om na een lange periode van afwezigheid zijn rentree in het MMA te maken?

“We kunnen Conor McGregor overal verwachten”

Voor UFC-president Dana White is het duidelijk. Het volgende gevecht van The Notorious zal in de Octagon plaatsvinden. Daarmee maakt White een einde aan de geruchtenstroom die eerder deze maand ontstond. McGregor zou namelijk bezig zijn met het bewerkstelligen van een gevecht tegen bokslegende Manny Pacquiao.

“Hij bokst tegen helemaal niemand,” aldus de president van ‘s werelds grootste MMA-organisatie.

McGregor zei onlangs dat hij de intentie heeft om in 2018 weer in actie te komen, maar dat hangt wel van een paar factoren af. “In 2018 ligt mijn focus op het terugkeren naar de ring of Octagon. 2017 was historisch,” aldus McGregor. “We kunnen Conor McGregor overal verwachten. Ik run de vechtsportwereld, de whiskeywereld of over wat mijn volgende stap mag zijn.¬†Echter moet de compensatie in het verlengde staan met de invloed die ik op de sport heb. “