Amir Khan heeft dinsdag tijdens een persconferentie een glas water over Phil Lo Greco heen gegooid. De Brit deed dit nadat Lo Greco opmerkingen over zijn privéleven maakte.

Liverpool

Khan had vorig jaar relatieproblemen met zijn vrouw Faryal. Beide hingen op social media de vuile was buiten. Khan stuurde zelfs een tweet de wereld in waarin te lezen was dat zijn vrouw een affaire zou hebben met Anthony Joshua, de regerend wereldkampioen in het zwaargewicht.

Lo Greco besloot dinsdag van deze situatie gebruik te maken om Khan op de kast te jagen. “Na je nederlaag tegen Canelo leed je de ene na de andere nederlaag,” zei de 33-jarige Canadees. “Je verloor je familie en vrouw en vervolgens stuur je een tweet naar de wereldkampioen in het zwaargewicht. Wat is er mis met je? Je tweet dat hij je restjes mag hebben?”

Nadat Khan zijn tegenstander op een koude douche had getrakteerd, moest de beveiliging eraan te pas komen om de gemoederen te bedaren. Enige tijd later werd de persconferentie hervat en boden de heren excuses aan.

Khan maakt op 21 april in Liverpool zijn comeback. De populaire bokser uit Bolton keert terug na een afwezigheid van bijna twee jaar.