Lou DiBella, de manager van Deontay Wilder, is niet bepaald onder de indruk van Anthony Joshua zijn recente zege op Joseph Parker. Hij gelooft dat de ongeslagen Brit niet staat te springen om de ring te delen met Wilder.

Respect

“Of ik denk dat hij bang is? Absoluut,” zei DiBella in een interview in het programma SiriusXM Boxing Radio Show. “Ondanks dat hij het gevecht heeft weten te winnen, zag ik een persoon die zeker geen risico’s wilde nemen. Ik zag een persoon die allesbehalve de strijd aan wilde gaan.”

DiBella heeft na zaterdag tevens wat respect verloren voor Joshua. “Ik zag Anthony Joshua aangeslagen worden door Joseph Parker en hem vervolgens de tape van zijn handschoenen losrukken om op deze manier zijn eigen time-out te creĆ«ren. Ik moet eerlijk zeggen, dat hij om die reden wat van mijn respect verloren heeft.”

Joshua en Wilder staan mogelijk deze zomer tegenover elkaar in de boksring. Het management van Wilder zal nog deze week contact leggen met het management van Joshua. Het Wembley Stadium in Londen dient mogelijk als strijdtoneel tijdens het gevecht tussen de zwaargewichten.