RINGS heeft aangekondigd dat de organisatie op 26 mei terugkeert naar Amstelveen. De Emergohal zal evenals bij de voorgaande edities als strijdtoneel dienen.

RINGS

De eerste partij van het evenement is inmiddels bekendgemaakt. RINGS pakt meteen groots uit met een gevecht tussen de gelouterden Brian Douwes en Sergio Pique.

Douwes (30) is een bekende naam in de vechtsportsc√©ne. Hij vocht in zijn carri√®re bij grote organisaties als K-1, It’s Showtime en GLORY.

De kickbokser uit Beverwijk was vorige maand nog in actie te zien tijdens het World Fighting League ‘Fight Weekend’. Hij streed samen met drie anderen in een toernooi waarvan de winnaar als reserve kan worden ingezet voor de WFL Final 8. Douwes bereikte de finale waarin hij uiteindelijk verloor van Clyde Brunswijk.

Voor Pique zijn drukke tijden aangebroken. De 31-jarige Amsterdammer zal voordat hij het tegen Douwes opneemt eerst afreizen naar Istanbul. Op 14 april komt hij in actie tijdens World Fight Night. In het hol van de leeuw treft hij de Turk Cihat Kepenek.