Na een sensationeel debuut bij Cage Warriors in maart mag Mehrdad Janzemini in zijn tweede gevecht bij de organisatie al om de wereldtitel strijden. De Londenaar stapt op 21 juli in zijn thuisstad de kooi in met Stefano Paternò.

Engeland versus Italië

In de Iran geboren Janzemini liet er in zijn Cage Warriors-debuut geen gras over groeien. Hij rekende tijdens Super Saturday al na 31 seconden op knock-out af met Brad Wheeler. Tegen Paternò kan de bij de fans geliefde Janzemini voor de zesde maal op rij als winnaar de kooi verlaten.

Paternò is evenals zijn aanstaande tegenstander bezig aan een ijzersterke reeks. De 22-jarige Italiaan won 6 van zijn laatste 7 partijen en zag 1 partij in een onbeslist eindigen.

Janzemini en Paternò zijn samen goed voor maar liefst 19 voortijdige overwinningen en de kans op een voortijdige zege is aannemelijk.

“We zijn zo blij dat dit gevecht rond is. Een titelgevecht tussen Engeland en Italië met 2 titelkandidaten,” aldus Cage Warriors-president Graham Boylan. “Als je 2 vechters tegenover elkaar zet die zoveel partijen voortijdig wisten te winnen, dan moet het wel uitmonden in een absolute oorlog. De fans zijn de winnaar.”