Het auditorium van het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC) staat dit weekend volledig in het teken van het NK-boksen.

SCM-Boxing

Het bestuur van de Nederlandse Boksbond heeft de organisatie dit jaar toegewezen aan SCM-Boxing, dat dit jaar haar 25-jarig bestaan viert. Het is voor het eerst dat de organisatie van het NK onder supervisie van de Nederlandse Boksbond wordt uitbesteed aan een vereniging.

Nouchka Fontijn en Peter Müllenberg behoren tot het rijtje grote namen die dit weekend in Maastricht de boksring zullen betreden.

De organisatie kondigde vol trots aan dat het programma is gevuld met de beste boksers uit Nederland. Naast Fontijn en Müllenberg zullen ook Roy Korving, Stanley Koemans, Kilat Bilal Hallie, Brandon Müllenberg, Max van der Pas en Chelsey Heijnen dit weekend acte de présence geven.

Het NK gaat zaterdag om 17:00 uur van start met een optreden van Ray Martin. Hij zal eveneens de presentatie voor zijn rekening nemen. Dansgroep Oxygen opent zondag de finaledag om klokslag 14:00 uur.