De ‘vele gebreken en zwakke kanten’ van Khalil Rountree zouden volgens Gökhan Saki geen enkel probleem voor hem vormen. Na zaterdag denkt Saki daar waarschijnlijk anders over.

The War Horse

Rountree had al vrij snel de winst op zak. Na 1 minuut, waarin er weinig tot niets gebeurde, opende de Amerikaan de aanval met een harde linkse directe.

Saki ging tegen de vlakte en kreeg vervolgens een aantal hamerslagen voor zijn kiezen voordat de scheidsrechter tussen beide kwam en het gevecht beëindigde.

“Vanaf het moment dat dit gevecht aangekondigd werd, heb ik online zoveel commentaar op mijn dak gekregen. Het was best schokkend,” aldus Rountree. “Al het commentaar motiveerde me niet, maar het maakte het gevecht wel persoonlijk voor mij.”

“Ik wilde mijn beste gevecht neerzetten. Ik wilde de wereld laten zien waar ik voor sta. En dat is exact wat ik gedaan heb.”

Rountree won in Las Vegas zijn eerste gevecht sinds juli 2017. Hij is officieel ongeslagen in zijn laatste 4 gevechten waarin 3 man knock-out gingen tegen The War Horse.

Saki leed zijn 1e nederlaag in de Octagon. Het record van The Rebel telt 2 nederlagen en 1 overwinning.