Er is een nieuwe datum vastgesteld voor de rematch tussen Robin van Roosmalen en Petchpanomrung Kiatmooka, alias The Professor. In de Johan Cruijff ArenA staan de kickboksers op 29 september oog in oog met elkaar.

Rematch

Een gevecht tussen Van Roosmalen en de Thai stond aanvankelijk op de planning voor 20 juli in New York. Een slijmbeursontsteking aan zijn schouder zorgde ervoor dat de 28-jarige Van Roosmalen zich noodgedwongen terug moest trekken. Kiatmooka kwam op 20 juli alsnog in actie en legde met een zege op Kevin Vannostrand beslag op de interim-titel.

Het is op 29 september ruim 15 maanden geleden sinds Van Roosmalen in Den Bosch de vedergewichttitel won na een zege op Kiatmooka. De Bosschenaar heroverde de titel die hij eerder dat jaar moest inleveren omdat hij te zwaar inwoog voor zijn gevecht tegen Matt Embree.

De Brabander is ongeslagen in zijn laatste 5 wedstrijden en nog altijd de enige persoon die wereldtitels in 2 gewichtsklassen bij organisatie GLORY op zijn naam wist te schrijven; licht- en vedergewicht.

Kiatmooka boekte na zijn nederlaag tegen Van Roosmalen 4 overwinningen in dienst van GLORY.