Het grootste UFC-gevecht van 2018 is nabij. Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov stappen dit weekend tijdens UFC 229 de Octagon in om te bepalen wie zich de beste lichtgewicht van dit moment mag noemen.

“Hij is een makkelijk doelwit”

McGregor zal in Las Vegas trachten de lichtgewichttitel te heroveren, die hij in april moest inleveren vanwege diens lange periode van inactiviteit. De Ier is vastberaden om zich in de T-Mobile Arena opnieuw tot wereldkampioen te kronen door op stijlvolle wijze een einde te maken aan de indrukwekkende zegereeks van Nurmagomedov (26-0).

“Een vernietigende KO,” aldus de UFC-vechter uit Dublin. “Hij is een makkelijk doelwit. Hij is traag, voorspelbaar en gaat zwaar knock-out.”

McGregor kan in Las Vegas niet alleen één van de grootste successen uit zijn sportieve carrière boeken. The Notorious zal ongeacht winst of verlies een enorm bedrag op zijn rekening bijschrijven. Hij zal naar eigen zeggen 50 miljoen dollar overhouden aan zijn gevecht met The Eagle.

De oud-wereldkampioen bij de licht- en vedergewichten claimt dat hij over enkele jaren biljonair is. “Ik ben nu 30 jaar. Laten we zeggen dat ik op mijn 35e biljonair ben.”