Tenshin Nasukawa is niet onder de indruk van de uitlatingen die Conor McGregor over zijn persoon deed. De 20-jarige kickbokser uit Japan stapt op oudejaarsavond in Saitama de ring in met Floyd Mayweather Jr. (41). 

Jackie Chan

McGregor kon het niet laten om na de aankondiging van het gevecht op social media kritiek te uitten. De Ier maakte Mayweather Jr. belachelijk om zijn kledij en noemde hem een kleine klootzak. Nasukawa daarentegen deed McGregor denken aan een mix van Chris Tucker en Jackie Chan uit de populaire filmreeks Rush Hour.

Nasukawa plaatste dinsdag op social media een ingetogen, maar gevatte reactie. “Hallo meneer McGregor. “Mijn naam is Tenshin Nasukawa. Ik ben niet Jackie Chan. Ik beloof je nederlaag te wreken, kijk alsjeblieft naar mijn gevecht.”

McGregor stond in 2017 in zijn debuut als professioneel bokser tegen Floyd Mayweather Jr. en had weinig in te brengen. The Notorious verloor het lucratieve gevecht in de tiende ronde op technisch knock-out.

Het gevecht tussen Nasukawa, een ongeslagen kickbokser (27-0) en mixed martial artist (4-0), en Mayweather Jr. vindt plaats op 31 december tijdens RIZIN FF 14.