Paul Daley en Michael Page krijgen eindelijk de kans om hun geschillen in de kooi uit te vechten. De Britten kruisen op 16 februari in Uncasville de degens, meldt Bellator MMA.

Grand Prix

Daley en Page voeren al enkele jaren campagne om het tegen elkaar op te nemen, maar tot een gevecht kwam het tot dusver niet. De 2 verwijten elkaar dat de onderhandelingen stroef verlopen zijn.

Het gevecht tussen Daley en Page maakt deel uit van de World Grand Prix in de weltergewichtdivisie. De winnaar stroomt door naar de halve finale waarin mogelijk een gevecht met Douglas Lima wacht.

Daley overwoog eerder dit jaar nog om Bellator MMA te verlaten, maar verraste vriend en vijand door een nieuwe verbintenis met de organisatie aan te gaan. Semtex hoopt tegen Page zijn eerste overwinning in een jaar tijd te boeken. Hij verloor in mei van oud-wereldkampioen Jon Fitch.

Page kwam evenals Daley dit jaar pas 1 keer in actie, maar wist in tegenstelling tot zijn landgenoot wel te winnen. David Rickels werd eenvoudig verslagen waardoor de teller nu op 13 overwiningen staat voor de 31-jarige Londenaar.