Het programma van het eerste GLORY-evenement in Utrecht begint steeds meer vorm te krijgen. De organisatie kondigde vandaag aan dat de Nederlanders Yousri Belgaroui, Donovan Wisse, Tyjani Beztati en Eyevan Danenberg op 17 mei de ring instappen.

Belgaroui neemt het in zijn 10e gevecht als GLORY-vechter op tegen het aanstormende talent Donovan Wisse. De heren wisten beide hun laatste partij winnend af te sluiten en zullen ook ditmaal alles op alles zetten om in eigen land hun tweede zege op rij binnen te slepen.

Tyjani Beztati en Josh Jauncey kunnen in de grachtenstad hun 9e overwinning in de GLORY-ring behalen. De heren verloren vorig jaar beide een gevecht om de wereldtitel tegen Sitthichai Sitsongpeenong. Met een overwinning op 17 mei kunnen de heren zich opnieuw mengen in de titelrace.

Ook Eyevan Danenberg krijgt de eer om in eigen land te vechten. Hij zal zijn opwachting maken in de middengewichtdivisie. Hij wordt hierin verwelkomt door de Fransman Yassine Ahaggan.

Het programma bestaat tot dusver uit 5 partijen waarvan 2 wereldtitelpartijen. Jason Wilnis knokt in zijn thuisstad om de middengewichttitel tegen Alex Pereira en Sitthichai Sitsongpeenong zal trachten zijn indrukwekkende zegereeks als lichtgewicht voort te zetten tegen Marat Grigorian.