Conor McGregor (30) sluit niet uit dat hij in de toekomst weer de Octagon instapt. De Ier is sinds maart met pensioen, maar een rematch tegen Khabib Nurmagomedov staat hoog op het verlanglijstje van The Notorious.

In een interview met Tony Robbins blikte McGregor terug op de bewuste avond waar hij van de Rus verloor en op de vuist ging met diens teamgenoten.

“Hij (Nurmagomedov, red.) sprong na het gevecht met veel bombarie de kooi uit, maar toen hij zich eenmaal in de menigte bevond, deed hij niets. Het zijn net ratten die op de vlucht slaan wanneer er onheil dreigt.”

“Ik heb hem mijn felicitaties overgebracht. Hij heeft gewonnen, maar we zullen zien wat er een volgende keer gebeurt. Ik weet zeker dat er een rematch komt. Ik ben nederig in winst en verlies. Het is een wrede sport, maar het blijft een sport. Ik heb er vrede mee dat ik die avond verloren heb.”

McGregor behoort tot de meest succesvolle mixed martial artists uit de geschiedenis van de UFC. Hij schreef in 2016 geschiedenis door als eerste persoon gelijktijdig 2 wereldtitels in even veel gewichtsklassen in zijn bezit te hebben.