Een gevecht tussen Jahfarr Wilnis en D’Angelo Marshall is toegevoegd aan de line-up van GLORY 67. De organisatie meldt dat de zwaargewichten elkaar treffen in het hoofdprogramma.

De 33-jarige Wilnis is in oktober al 7 jaar actief bij GLORY, maar een wereldtitel bij de organisatie ontbreekt nog op het palmares van de Utrechtenaar.

Wilnis deed maar liefst 3 keer mee aan een contendertoernooi waarvan winnaar de regerend wereldkampioen mag uitdagen. Hij leek in 2015 en 2016 dicht bij de toernooizege, maar de overwinning werd in beide gevallen met een miniem verschil aan zijn tegenstander toegekend.

Marshall maakte in 2017 zijn opwachting bij GLORY en wist 5 van de 8 gevechten winnend af te sluiten. Pretty Boy kwam op 9 maart voor het laatst in actie. In Straatsburg sloeg hij toen de Tsjech Daniel Skvor knock-out.

GLORY 67 wordt afgesloten met een wereldtitelgevecht tussen de Thai Petchpanomrung (c) en Anvar Boynazarov. Het evenement vindt plaats in de Kissimmee’s Silver Spurs Arena in Orlando.