Er bestaat een kans dat Jarrell Miller de volgende tegenstander wordt van Tyson Fury.

Miller was zaterdag in Las Vegas getuige van Fury’s dominante overwinning op Tom Schwarz. Fury gaf later die avond aan dat hij in de herfst nogmaals de ring wil betreden alvorens hij in 2020 in actie komt tegen Deontay Wilder, de regerend wereldkampioen bij de WBC.

Miller zit momenteel een schorsing uit wegens dopinggebruik. De bokser uit New York zou op 1 juni in actie komen tegen Anthony Joshua, maar werd geschorst nadat hij bij drie verschillende tests positief werd bevonden op verboden middelen.

De schorsing van Miller eindigt in september. Hij hoopt een maand later de ring in de stappen met Fury. “Oktober zou perfect zijn. Ik heb al gesproken met Bob Arum (Top Rank, red.). We zullen zien wat er nu gebeurt,” aldus Miller in gesprek met Declan Taylor. “Ik ben er in ieder geval klaar voor. Zodra ik groen licht krijg van Top Rank, gaan we er tegenaan!”

Frank Warren, de manager van Fury, weet nog niet zeker wie de volgende tegenstander wordt van de bokser uit Manchester. “We zullen alle opties bekijken. We gaan met het team om de tafel zitten en een beslissing maken. Ik denk dat een Amerikaanse tegenstander de beste optie is.”