Paulie Malignaggi heeft een pijnlijke nederlaag geleden in zijn bare knuckle-debuut. De grofgebekte Amerikaan verloor in Tampa van Artem Lobov.

Malignaggi (38) had aanvankelijk op een makkelijke avond gerekend. Hij zou zijn opponent in een coma slaan, maar het was Lobov die voor de meeste dreiging zorgde. Het gevecht miste echter wel de explositiviteit die er in aanloop naar de tweestrijd wel was.

Malignaggi deed op ontwijken na vrij weinig, terwijl The Russian Hammer als een tank naar voren bleef komen. Het juryoordeel viel na vijf rondes met een nipt verschil in het voordeel van Lobov uit.

De teamgenoot van Conor McGregor reeg zijn tweede zege aaneen. Hij bekroonde in april zijn bare knuckle-debuut met een overwinning op Jason Knight.

Lobov werd naar aanloop van het gevecht in het gezicht gespuugd en beledigd door Malignaggi. Hij vond dat echter geen reden om de rivaliteit in stand te houden. “Er zijn er genoeg met een grote mond die niet op komen dagen,” zei Lobov. “Paulie is wel op komen dagen. Je mag hem of mag hem niet, maar hij stond er vanavond wel.”