Een tweede gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari lijkt er dan toch eindelijk te komen.

GLORY plaatste woensdag op Twitter een afbeelding van een Romeinse II met daaronder de tekst Unfinished Business. De organisatie doelt daarmee hoogstwaarschijnlijk op de langverwachte rematch tussen Verhoeven en Hari..

Het is reeds twee en een half jaar geleden sinds de zwaargewichten in Oberhausen de degens kruisten. Hari verloor toen op technisch knock-out van de regerend kampioen in de koningsklasse. Hij hield het in de tweede ronde voor gezien nadat hij een spierscheuring in zijn rechterarm opgelopen had.

The Golden Boy keerde vorig jaar maart terug in de ring. Hij luisterde in Rotterdam zijn rentree op met een overwinning op Hesdy Gerges. Echter werd die overwinning omgezet in een no-contest nadat Hari positief werd bevonden op het gebruik van verboden middelen. Hari zit momenteel nog een schorsing uit.

Hoewel Hari in mei zijn contract bij GLORY verlengde tot 2023, is het contract van Verhoeven bij GLORY al enige tijd verlopen. De 30-jarige kickbokser uit Halsteren was alleen bereid een nieuwe verbintenis aan te gaan, als hij eerst in actie zou komen tegen Hari. Die wens lijkt nu in vervulling te zijn gegaan.