Felicia Spencer is er zaterdag niet in geslaagd om in Edmonton Cris Cyborg te verslaan. De Canadese opende het gevecht sterk, maar wist ondanks de steun van het publiek niet voor een stunt te zorgen.

Cyborg liep al snel een snee in haar gezicht op nadat een elleboog van Spencer haar raakte. Die elleboog leek de bebloede Cyborg alleen maar te motiveren aangezien de Braziliaanse vanaf dat moment als een tank naar voren bleef komen en Spencer drie rondes lang vakkundig sloopte.

“Ik heb zo hard getraind voor dit gevecht. Ik wil Felicia bedanken voor mijn eerste snee. Ik wilde laten zien dat ik terug ben,” aldus Cyborg.

Cyborg (34) is nu officieel UFC-vechtster af aangezien ze zaterdag haar laatste gevecht van haar contract heeft uitgediend. Het management van de dominante mixed martial artist gaat nu met de UFC om de tafel zitten om te kijken naar de mogelijkheden.

Een rematch tegen Amanda Nunes staat bovenaan het verlanglijstje van Cyborg. Ze verloor in december al na 51 seconden van Nunes, die Cyborg daarmee haar eerste nederlaag sinds 2005 bezorgde.