Dustin Poirier mag dan onlangs in Dubai de strijd om de wereldtitel in het lichtgewicht van Khabib Nurmagomedov verloren hebben, dat is voor de Amerikaan echter geen reden om bij de pakken neer te zitten. The Diamond is al bezig met zijn volgende gevecht en heeft daarvoor een oude bekende op het oog.

“Ik denk dat Conor (McGregor. red) en ik het nog eens over moeten doen. Dat gevecht is op dit moment de meest voor de hand liggende keuze,” aldus Poirier.

Poirier had in september 2014 weinig tijd om zijn kunsten te vertonen tegen de beruchte Ier. McGregor had de winst al na 1 minuut en 46 seconden op zak door Poirier door middel van knock-out te verslaan. Poirier, die toendertijd actief was in de vedergewichtdivisie, keerde na die nederlaag terug naar de lichtgewichten. Hij wist sindsdien een imposant record van negen overwinningen, twee nederlagen en één no-contest op te bouwen.

McGregor, die momenteel herstellende is van een gebroken hand, kwam niet meer in actie na zijn nederlaag tegen Nurmagomedov in oktober 2018. De UFC-vechter uit Dublin hoopt nog voor het jaar ten einde is de Octagon in te stappen.