Jairzinho Rozenstruik heeft zijn gevecht tegen Andrei Arlovski pas net achter de rug en kan zich nu alweer voorbereiden op zijn vierde wedstrijd van het jaar. De Surinamer komt op 7 december in Washington in actie tegen Alistair Overeem, meldt ESPN.

Rozenstruik rekende het afgelopen weekend in New York binnen een halve minuut af met oud-wereldkampioen Andrei Arlovski. Bigi Boy maakte er na die wedstrijd geen geheim van dat hij volgende maand in actie wil komen tegen Overeem.

Overeem zat namelijk zonder tegenstander nadat Walt Harris zich wegens familieomstandigheden had afgemeld. De Amerikaan is op zoek naar zijn vermiste stiefdochter Aniah Blanchard.

Succesvol jaar

Rozenstruik heeft een uitermate succesvol jaar achter de rug en krijgt op 7 december de kans om deze nog grootser af te sluiten. Hij rekende in februari in zijn UFC-debuut voortijdig af met Júnior Albini en wist ruim vier maanden later ook Allen Crowder te verslaan. In New York boekte hij recent zijn derde UFC-zege en negende uit zijn carrière.

Overeem kan voor het eerst sinds 2016 een derde overwinning op rij boeken. The Reem versloeg in zijn laatste twee partijen zowel Sergei Pavlovich als Alexey Oleynik op technisch knock-out.