Badr Hari krijgt op 21 december toch de kans om zich te kronen tot wereldkampioen in het zwaargewicht.Marshall Zelaznik, CEO van GLORY, heeft aangekondigd dat tijdens GLORY: Collision 2 in het GelreDome in Arnhem de wereldtitel van Rico Verhoeven op het spel staat.

“Het eerste GLORY COLLISION-evenement was een treffen tussen twee rivalen zonder dat er een wereldtitel op het spel stond. COLLISION 2 zou aanvankelijk dezelfde opzet krijgen, maar fans van over de hele wereld hoopten vurig op een wereldtitelgevecht,” aldus Zelaznik.

“Alle partijen waren het erover eens dat we de fans willen geven wat ze wensen en we bevestigen hierbij dat tijdens GLORY COLLISION 2 het wereldkampioenschap zwaargewicht op het spel staat.”

Hari kan zich op 21 december revancheren voor de nederlaag die hij in 2016 tegen Verhoeven leed. Destijds gaf hij in Oberhausen op vanwege een blessure aan diens arm.

Hari werkte naderhand nog één partij af. Hij klopte Hesdy Gerges op punten, maar dat resultaat werd omgezet in een no-contest nadat The Golden Boy positief testte op verboden middelen.

Verhoeven, die na Hari ook Ismael Lazaar, Antônio Silva, Jamal Ben Saddik, Mladen Brestovac en Guto Inocente wist te verslaan, zal de komende jaren te zien blijven in de GLORY-ring. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een meerjarig contract.