De eerste twee afleveringen van de documentaireserie Badr zijn nu exclusief te zien op Videoland. In Badr wordt de kickbokser door documentairemaakster Anna van ‘t Hek op de voet gevolgd richting de wedstrijd tegen Rico Verhoeven op 21 december in het GelreDome in Arnhem.

De serie bestaat in totaal uit drie delen en geeft naast de voorbereiding ook een kijkje in het persoonlijke leven van The Golden Boy. “Zijn jeugd, zijn (gezins)leven in Marokko, maar ook zijn omstreden verleden blijft niet onbesproken en ongezien,” aldus de makers.

Aflevering 1 & 2 zijn vanaf vandaag exclusief te zien bij Videoland. De derde aflevering volgt op zaterdag 28 december.

Naast Badr komen er ook mensen uit de privé- en professionele omgeving van Badr Hari aan het woord. In het eerste deel staat de persoon Badr centraal waarin wordt teruggeblikt op zijn jeugd en verleden en een beeld wordt gegeven van zijn dagelijkse (gezins)leven in Marokko. Het tweede deel focust zich op de atleet Badr in zijn voorbereidingen richting het aankomende en allesbepalende titelgevecht. Deel drie laat de Badr zien in de laatste momenten vlak voor en na de wedstrijd.