Conor McGregor verkeert in grootse vorm voor zijn gevecht tegen Donald Cerrone. De Ier stapt op 18 januari de Octagon in en heeft voor zijn gevecht tegen Cowboy flink wat spiermassa bijgekweekt.

McGregor komt in Las Vegas voor het eerst sinds 2016 uit in het weltergewicht en dat is goed af te zien aan het postuur van The Notorious. UFC-president Dana White zei onlangs dat McGregor in een zwaardere gewichtsklasse wil uitkomen omdat hij van plan is om dit jaar drie keer in actie te komen en dus minder rekening hoeft te houden met het verliezen van gewicht.

John Kavanagh, de trainer van McGregor, is onder de indruk van zijn pupil. Hij gelooft dat Cerrone met de beste versie van McGregor te maken krijgt. “Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik hem nog nooit in zo’n goede vorm heb gezien. Ik was daar zes maanden geleden nog niet zo zeker van. Er staat jullie wat te wachten!”

McGregor alsmede Cerrone verloor zijn laatste wedstrijd. McGregor werd 15 maanden geleden verslagen door lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje bezorgde Cerrone in september zijn tweede opeenvolgende nederlaag.