Jamal Ben Saddik blijft de komende jaren in de GLORY-ring te zien. De 29-jarige Belg heeft onlangs een contract getekend dat hem enkele jaren aan de kickboksorganisatie verbindt.

“Ik ben in mijn leven altijd uitdagingen aangegaan en ik ben erg blij dat mijn fans me, na een jaar afwezigheid in de ring, weer kunnen zien vechten. Ik ben GLORY erg dankbaar voor wat ze voor mijn carrière hebben gedaan, en ik ben blij dat ik op een dergelijk mooi platform mag vechten”, zegt Ben Saddik.

“Het is altijd heel belangrijk voor me geweest om fans de beste en meest spectaculaire gevechten te geven, en dat is wat we vandaag hebben bereikt. Ik beloof iedereen dat ik daar altijd voor zal blijven vechten.”

Ben Saddik wordt alom beschouwd als één van de meest sensationele kickboksers in het zwaargewicht. The Goliath wist bij GLORY 88 procent van zijn overwinningen op knock-out te beslissen.

De pupil van Nick Hemmers kwam in december 2018 voor het laatst in actie. Destijds schreef hij in Rotterdam de Grand Prix in het zwaargewicht op zijn naam.

GLORY heeft nog niet aangekondigd waar en wanneer Ben Saddik in actie komt.