ONE Championship heeft voor de maanden april en mei maar liefst vijf wereldtitelgevechten op het programma staan. De organisatie heeft vrijdag aangekondigd dat de wedstrijden plaatsvinden tijdens ONE: Infinity 1 en ONE: Infinity 2.

De eerste editie van Infinity staat gepland voor 10 april in de Istora Senayan in Jakarta.

Adriano Moraes, de regerend MMA-kampioen in het vlieggewicht, zet zijn wereldtitel op het spel tegen Demetrious Johnson. Johnson wordt alom beschouwd als één van de beste mixed martial artist aller tijden. De UFC-veteraan schreef vorig jaar de ONE World Grand Prix op zijn naam en verzekerde zich daarmee van een gevecht om de wereldtitel.

Het andere mixed martial arts-wereldtitelgevecht gaat tussen middengewichtkampioen Aung La N Sang en oud-wereldkampioen Vitaly Bigdash. N Sang is een pupil van de Nederlander Henri Hooft en is naast middengewichtkampioen eveneens titelhouder bij de licht zwaargewichten.

Kickbokser Roman Kryklia neemt het in zijn eerste gevecht als lichtzwaargewichtkampioen op tegen de Roemeen Andrei Stoica.

Infinity 2 is aangekondigd voor 29 mei. De organisatie reist dan af naar de Filipijnse hoofdstad Manilla.

UFC-veteraan Brandon The Truth Vera verdedigt in de Mall of Asia Arena voor de derde maal zijn zwaargewichttitel. Hij komt in actie tegen de Indiër Arjan Bhullar.

Christian Lee, de kampioen bij de lichtgewichten, verdedigt eerder op de avond zijn wereldtitel tegen Iuri Lapicus.