In Las Vegas vindt vanavond de rematch plaats van één van de meest besproken bokswedstrijden van de afgelopen 10 jaar. Tyson Fury zal in de MGM Grand Garden Arena opnieuw een poging doen om Deontay Wilder te onttronen als WBC-kampioen in het zwaargewicht.

De Nevada State Athletic Commission (NSAC) onthult dat de ongeslagen pugilisten allebei gegarandeerd een bedrag van 25 miljoen dollar op hun bankrekening mogen bijschrijven. De inkomsten van sponsoren en pay-per-view opbrengsten zijn daar niet in meegerekend.

In december 2018 eindigde het gevecht tussen Fury en Wilder in een gelijkspel. Wilder bleef door deze uitslag de regerend zwaargewichtkampioen bij de boksbond World Boxing Council. Hij wist in 2019 de wereldtitel voor de negende en tiende keer met succes te verdedigen. Dominic Breazeale en Luis Ortiz werden beide knock-out geslagen door de bokser die naar de bijnaam The Bronze Bomber luistert.

Fury wist sindsdien eveneens twee overwinningen aan zijn record toe te voegen. De Brit versloeg in juni Tom Schwarz op knock-out en boekte in september een moeizame overwinning op de Zweed Otto Wallin.