Floyd Mayweather Jr. is bereid om zijn bokspensioen op te schorten om de rig in te stappen met Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov. De Amerikaan hangt daar uiteraard wel een hoog prijskaartje aan.

Mayweather Jr. (43) keerde in 2017 na een afwezigheid van twee jaar terug in de ring om het op te nemen tegen Conor McGregor. Hij won het gevecht in de tiende ronde door middel van technisch knock-out en verdiende omgerekend 30 miljoen dollar per ronde.

Hij zei onlangs tijdens zijn tour dat hij bereid is om voor 300 miljoen dollar opnieuw in actie te komen tegen McGregor. Een gevecht tegen Nurmagomedov moet hetzelfde bedrag in het laatje brengen.

“Dana White en ik hebben gesproken over een gevecht tegen McGregor en Khabib. Ik wil 600 miljoen dollar om het tegen hen op te nemen. Ik neem een risico en daar moet wel iets tegenover staan. Ik ben een zakenman. Het eerste gevecht tegen Conor McGregor was een logische zet. Ieder ding waar ik grof geld aan verdien is in mijn ogen logisch.”

“Ik kom niet in actie tegen boksers die slechts een stad achter zich hebben staan. Als ik tegen je vecht, moet het hele land achter je staan.”