Dana White heeft schoon genoeg van de kritiek op de UFC. De grootste mixed martial arts-organisatie ter wereld krijgt kritiek omdat het ondanks de coronacrisis probeert evenementen te organiseren.

White luchtte op Instagram zijn hart en haalde hard uit uit naar de media.

“Ga eens online en zoek een aantal van deze journalisten op. De zwaksten der aarde schrijven over de grootste en stoerste sport ter wereld,” aldus White. “Wat verwacht je dat ze zeggen? Wat denk je dat ze gaan zeggen?”

“Luister, de media kan nog zoveel shit over ons schrijven, maar zij hebben geen families die ze moeten voeden. Zij geven niets om andere mensen. Wij geven wel om anderen. Wij zorgen ervoor dat ze gezond zijn. Iedere vechter krijgt meer medische aandacht van ons dan dat ze thuis zouden krijgen. Begrijp je wat ik bedoel?”

White is ondanks de coronacrisis van plan om het eerstvolgende grote evenement, UFC 249 door te laten gaan. UFC 249 zou op 18 april in New York gehouden worden, maar de staat New York kondigde eerder deze week aan dat het evenement uit voorzorg en in overeenstemming met de recente richtlijnen van het Centers for Disease Control and Prevention niet in New York zal plaatsvinden.