De UFC heeft haar zoektocht naar een locatie voor UFC 249 afgerond. Dana White maakte dat maandag aan Yahoo Sports bekend.

Het evenement zal zoals eerder aangekondigd op 18 april gehouden worden. White kan de locatie nog niet vrijgeven, maar gaf logischerwijs aan dat UFC 249 niet toegankelijk is voor publiek vanwege het coronavirus.

UFC 249 zou aanvankelijk georganiseerd worden in New York. Echter kondigde de staat onlangs aan dat evenementen uit voorzorg en in overeenstemming met de recente richtlijnen van het Centers for Disease Control and Prevention niet in New York mogen plaatsvinden.

Terwijl organisaties over de hele wereld er voor kiezen om eerst de coronacrisis af te wachten, zegt White dat hij door zal blijven gaan met het plannen van evenementen. De president van ‘s werelds grootste mixed martial arts-organisatie zegt dat de UFC op alles voorbereid is.

“Iedereen die bij dit evenement betrokken is, is aanwezig uit vrije wil. Er zal geen toeschouwer aanwezig zijn. Het evenement vindt achter gesloten deuren plaats,” aldus White.

“En geloof me, we waren al ver voor het coronavirus met veiligheid bezig. Gezondheid en veiligheid zijn altijd onze grootste prioriteit geweest. Dit is normaal werk voor ons.”