Bokslegende Mike Tyson gelooft dat Deontay Wilder het derde gevecht tegen Tyson Fury kan op zijn naam kan schrijven. Wilder moet dan wel bereid zijn om alles op zij te zetten om dat gevecht te winnen.

“Luister, Wilder pakte het in tweede gevecht totaal anders aan. Hij had in het eerste gevecht het vertrouwen om te winnen. In het tweede gevecht leek het of hij geen levenslust had. Hij was niet dezelfde vechter als in het eerste gevecht,” aldus Tyson.

Wilder verloor vorige maand in een eenzijdige wedstrijd op technisch knock-out van Fury. The Bronze Bomber werd twee keer tegen het canvas geslagen alvorens zijn assistent-trainer in de zevende ronde de handdoek in de ring gooide.

Menigeen denkt dat het derde gevecht tussen Fury en Wilder op dezelfde manier zal eindigen, maar Tyson is daar nog niet zo zeker van. “Ik verwacht niet dat Fury opnieuw over hem heen walst. Er is altijd een kans. Het hangt er alleen vanaf hoe graag je het wil. Alles kan gebeuren indien Wilder bereid is om alles op zij te zetten om dit gevecht te winnen.”

Het derde gevecht tussen Fury en Wilder staat gepland voor 13 oktober in Las Vegas. De exacte locatie waar de trilogie zal worden afgesloten, is op dit moment nog onbekend.