Tyson Fury zegt dat Deontay Wilder verslaan iets is dat nooit zal vervelen. De Brit versloeg Wilder in februari op stijlvolle wijze.

Fury en Wilder deelden de afgelopen twee jaar twee keer de boksring met elkaar. De eerste ontmoeting tussen de zwaargewichten leverde geen winnaar op. De rematch pakte echter in het voordeel van Fury uit. Hij wist op 22 februari Las Vegas een voortijdige overwinning tegen de op dat moment ongeslagen Wilder te boeken.

In oktober staat het derde gevecht tussen Wilder en Fury op het programma. Fury zegt dat hij ernaar uitkijkt om The Bronze Bomber zijn tweede nederlaag op rij te bezorgen.

“Ik zal hem opnieuw een pak rammel moeten geven. Wilder verslaan is iets wat nooit zal vervelen. Het is iets dat je trots maakt,” zei Fury tijdens Great Morning Britain.

“Ik heb de laatste keer mijn woorden in daden omgezet en dat is iets wat met name in de bokssport weinig mensen lukt. Ik was daarom best trots op mijn prestatie en ik kan niet wachten tot het coronavirus verslagen is en alles weer bij het oude is.”