Eddie Hearn kan zich niet vinden in de beslissing van Dana White om ten tijde van de coronapandemie door te blijven gaan het met organiseren en plannen van evenementen. ‘Een kwestie van slechte smaak’, noemt de bokspromotor uit Engeland het.

White kondigde eerder deze week aan dat er een locatie is gevonden voor UFC 249 dat op de planning staat voor 18 april. Dat evenement wordt afgesloten met een interim-titelgevecht tussen Tony Ferguson en Justin Gaethje.

Hearn kan het simpelweg niet bevatten dat White in de coronacrisis zijn werkzaamheden niet stilgelegd heeft.

“Het is niet te bevatten. Ik denk dat er niemand in de bokssport rondloopt die meer onderneemt dan ik, maar zelfs ik overweeg in deze tijd niet om een evenement te organiseren,” zei Hearn tegen Express Sport. “Ik houd me daar nu totaal niet mee bezig. Dit is gewoon koppigheid. Er zijn veel dingen die hem succesvol maken, maar op een gegeven moment moet je ook nee kunnen zeggen.”

“Ik ben eveneens verrast dat ESPN hiermee doorgaat. Het is duidelijk dat het hen om kijkcijfers en geld draait. Met Sky Sports en DAZN is het op dit moment niet mogelijk om evenementen te organiseren. Het is een kwestie van slechte smaak.”