Deontay Wilder vraagt zich af waarom iedereen zo verbaasd reageerde dat hij opnieuw tegen Tyson Fury in actie wil komen.

Wilder werd in februari in een eenzijdige wedstrijd voortijdig verslagen door The Gypsy King. Wilder beweert dat hij die avond niet zichzelf was en de uitkomst van het derde gevecht in zijn voordeel zal eindigen.

“Niemand zou verrast moeten zijn. Ik ben wie ik ben. Ik ben Deontay The Bronze Bomber Wilder en er is niemand die daar iets aan veranderd,” zei Wilder tijdens de PBC Podcast. “Noem één reden waarom ik het niet zou doen.”

Fury zei onlangs tegen Talk Sport dat hij er niets van snapt dat Wilder na zo’n pak slaag opnieuw met hem de ring wil instappen. De Brit denkt dat Wilder voor het geld gaat. Wilder spreekt dit tegen.

“Hij (Fury) wist dat ik die avond niet mezelf was. Iedereen weet dat het niet de echte Deontay Wilder was. Er was iets mis met me en dat zal ik de volgende keer bewijzen.”

Het derde gevecht tussen Fury en Wilder zal in oktober gehouden worden. Wilder ontvangt naar verluidt 20 miljoen dollar.