Kubrat Pulev gelooft dat Anthony Joshua er weinig trek in heeft om met hem de boksring in te stappen. De 39-jarige Bulgaar claimt dat Joshua bang voor hem is en noemt hem een lafaard.

Joshua en Pulev zouden op 20 juni in Londen tegen elkaar in actie komen, maar het gevecht werd vanwege de coronacrisis uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

In een recent interview met Sky Sports haalde Pulev hard uit naar de Brit en bekritiseert hij Joshua vanwege het uitzoeken van de locatie. “De reden waarom is duidelijk, hij is bang. Ik kan geen andere reden bedenken. Waarom moet het gevecht per se in Londen plaatsvinden? Waarom kan het gevecht nergens anders gehouden worden? Zeg jij het maar.”

“We hebben diverse locaties voorgesteld, van Istanbul tot Las Vegas, New York en Saudi-ArabiĆ«. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat Joshua het alleen in Londen tegen mij wil opnemen. Het uitkiezen van een bepaalde locatie is voor lafaards.”

Pulev gelooft dat hij na Andy Ruiz Jr. de tweede persoon zal zijn die AJ verslaat. “Ik ben technischer en een veel slimmere bokser,” zei de Bulgaar. “Ik zal hem op brute wijze verslaan.”