Conor McGregor heeft maandag harde woorden geuit op Twitter. De Ier belooft Justin Gaethje af te slachten wanneer hun paden kruisen in de Octagon.

Gaethje sprak eerder dit jaar interesse uit om in actie te komen tegen McGregor. Echter zal dat gevecht voorlopig op zich moeten laten wachten. Gaethje verzekerde zich namelijk zaterdag van een gevecht om de lichtgewichttitel tegen Nurmagomedov nadat hij in Jacksonville Tony Ferguson wist te verslaan.

McGregor zei op Twitter dat de echte uitdaging niet bij Nurmagomedov ligt, maar bij hem.

“Justin, er schuilt geen gevaar in iemand die je benen knuffelt. Dat weet iederen,” aldus McGregor. “Het echte gevaar onder ogen komen is waar je naar verlangt. Ik slacht je af. Je tanden. Ik hang ze aan een ketting. Kritiek uitten op mijn vaderschap? Je bent dood.”

McGregor veegde op social media niet alleen de vloer aan met Gaethje. Ook aartsrivaal Khabib Nurmagomedov, Tony Ferguson en Dustin Poirier moesten eraan geloven.

“Khabib je bent een absolute schande. Vluchten en je verstoppen als een rat zoals altijd. Ik heb dat altijd al gezegd Je bent een schande voor de echte vechter.”

McGregor leverde niet alleen kritiek op Ferguson en Poirier. De UFC-vechter, die bekenstaat als The Notorious, had ook enkele lovende woorden voor zijn collega’s.

UFC-president Dana White zei onlangs dat McGregor van plan is om in de zomer, naar verluidt in juli, weer in actie te komen. Het is nog onbekend tegen wie de veelbesproken mixed martial artist het opneemt.