ONE Championship ligt vanwege de coronacrisis al enige tijd stil, maar dat weerhoudt de organisatie er niet van om nieuwe vechters in dienst te nemen.

De vechtsportorganisatie uit Aziƫ kondigde deze week de komst van bekende namen als Guto Innocente, Sittichai Sitsongpeenong en Bogdan Stoica aan.

Chatri Sityodtong (foto), de CEO van ONE Championship, zegt dat ONE Championship van plan is om het vechtersbestand nog verder uit te breiden.

“ONE Super Series heeft de beste kickboksers van de wereld. De 70 kilogram divisie van de ONE Super Series is de meest complete divisie van alle kickboksorganisaties ter wereld. In feite is het de ultieme pound-for-pound divisie aller tijden,” aldus Sityodtong.

“In deze monster divisie zijn enkele van ‘s werelds beste wereldkampioenen in het kickboksen actief waaronder: Giorgio Petrosyan, Sittichai Sitsongpeenong, Tayfun Ozcan, Superbon Banchamek, Samy Sana, Yodsanklai Fairtex, Andy Souwer, Petchmorrakot Petchyindee, Enriko Kehl, Jo Nattawut en nog vele anderen. We blijven volop bezig met het vastleggen van nog meer nieuwe namen.”