De introductieceremonie van dit jaar voor de Nevada Boxing Hall of Fame is uitgesteld naar 2021. De inhuldiging is afgelast vanwege de coronapandemie.

De ceremonie stond gepland op 7 en 8 augustus in het Red Rock Hotel in Las Vegas. Michelle Corrales-Lewis, de CEO en president van de Nevada Boxing Hall of Fame, zegt in een verklaring het te betreuren om de ceremonie uit te stellen, maar dat veiligheid en gezondheid op de eerste plaats komt.

“We hebben zo lang als we konden gewacht met het nemen van dit moeilijke en definitieve besluit,” zei Corrales-Lewis. “Onze introductieceremonie bestaat uit een aantal evenementen waar onze toegewijde boksfans in nauw contact staan met de toetreders.”

“Honderden fans komen samen met de toetreders, kampioenen en beroemdheden waar het schudden van handen, een knuffel, met elkaar op de foto gaan en samen dineren allemaal een onderdeel van de ervaring zijn. We willen de kwaliteit en emotie van dit weekend niet verminderen voor onze toetreders en we willen al helemaal niet de gezondheid van iemand op het spel zetten.”

De zogenoemde Class of 2020 zal volgend jaar samen met de Class of 2021 gehuldigd worden. Boksers als Miguel Cotto, James Toney en Andre Ward zijn enkele namen die zullen toetreden tot de Hall of Fame.